EDIS… pro vaše praxe a stáže

05. 02. 2014 / Lucie Reichová / Rubrika: Blog / Přečteno 2 950x

EDIS... pro vaše praxe a stáže

Brzy tomu bude měsíc, co byl spuštěn nový portál pro praxe a stáže, EDIS. Fakt, že se jedná o jednotný přihlašovací systém pro celou univerzitu, nemusí být vůbec děsivý – v první chvíli mně, studentovi, totiž problesklo hlavou: „Celouniverzitní? No, to než tam zase najdu jen tu jednu praxi, co potřebuju, a jak tam budu překlikávat mezi milionem záložek, to mi zas zabere fůru času.“ Naštěstí přišla velká úleva. Nejen, že login je stejný jako do Portálu, ale po otevření záložky „Nabízená místa a termíny praxí“, se mi zobrazují jenom ty praxe, které se vztahují k mému studiu.

Systém slibuje mnohé, včetně přehlednosti, ucelenosti a uživatelské přívětivosti, což může být příjemná změna po vyplňování přihlašovacích dotazníků na stránkách PAPSAV. V systému EDIS tedy máte (stejně jako ve STAGu) svůj účet, kde se vám sdružují všechny dosavadní praxe, včetně těch současných, a s nimi i všechny výstupy a hodnocení – pro výběr další budoucí praxe či stáže tedy máte přehled, na jakou oblast se ještě zaměřit.
Uvidíme, uvidíme. Věřím, že někomu EDIS může vyhovovat více a někomu méně a že ještě nějakou chvíli pro nás bude tento systém novinkou. Proto pište, sdílejte své zkušenosti, názory, které mohou přispět jak správcům systému, tak i některým studentům v systému ztraceným  😉

Sdílet článek na facebooku

Sociální sítě

Napsat komentář

[qrcode alt="Skenovat QR kód" size=330 class="" credit=FALSE shadow=true]

QR kód aktuální stránky:
old.psych.upol.cz/blog/edis-pro-vase-praxe-a-staze/

Vaše zpráva *

jméno a příjmení *

Ochrana proti spamu *
captcha

e-mail *

Napsat vedoucímu katedry »