Aktivním studentem

21. 05. 2014 / Lucie Reichová / Rubrika: Blog / Přečteno 1 861x

Aktivním studentem

Milí čtenáři,

udělejme si takový malý průzkum 😉 Mnoho z nás (ne-li všichni) je v jistém smyslu aktivními studenty. Mnoho z nás se v průběhu studia na vysoké škole všelijak realizuje a dává svému životu další rozměr. Pro každého je to však něco jiného. Některé věci jsou zase více lidem společné. Takovými příklady jsou práce či brigáda, dobrovolnictví, pilné studium a ležení v knížkách, sport, výzkum, studentské asociace.

Myslím, že naše katedra nám dává plno skvělých příležitostí, jak uplatnit náš potenciál a dál ho rozvíjet – například naši spolužáci, kteří jsou součástí výzkumných projektů realizovaných katedrou, nebo jiní spolužáci “otročící” ve prospěch rozvoje a dobrého jména ČASP, ti všichni do jisté míry naplňují svou touhu něco dělat, být součástí něčeho.

Vezměme si kolik z nás je takto angažovaných a děláme to dobrovolně, často bez nároku na mzdu, a ani to nám nezabrání v tom pokračovat. Účastníme se konferencí, stáží, jezdíme na zasedání, reprezentujeme… Proč ne? – když máme tu příležitost! 🙂

Vzpomínám si, už tomu budou dva roky, co jsem poprvé slyšela o ČASP. Tehdy jsem neměla ani ponětí, co všechno mě díky ní čeká. A stačilo jenom chtít něco dělat 🙂
A co Vy?Co je tím, co Vás motivuje, abyste do toho šli? Co pro Vás znamená “být aktivním studentem”? Co Vám to dává (nebo někdy i bere)?

… pro mě je to pocit, kdy si mohu říct, že jsem přece jen něco dokázala 😉

Napište i Vy 😎

Sdílet článek na facebooku

Sociální sítě

Napsat komentář

[qrcode alt="Skenovat QR kód" size=330 class="" credit=FALSE shadow=true]

QR kód aktuální stránky:
old.psych.upol.cz/blog/aktivnim-studentem/

Vaše zpráva *

jméno a příjmení *

Ochrana proti spamu *
captcha

e-mail *

Napsat vedoucímu katedry »