Nabídka práce – psycholog u policie ČR

09. 04. 2019 / Jan Švec / Rubrika: Pracovní nabídky / Přečteno 727x

Policejní prezidium ČR, Odbor personální

Oddělení vedoucího psychologa hledá kandidáta do pracovní pozice: psycholog

Požadavky:

  • Ukončené vysokoškolské vzdělání: jednooborová magisterská psychologie
  • Čistý trestní rejstřík
  • ŘP skupiny B
  • Minimálně běžná počítačová gramotnost: Microsoft Office (Word, Excel)
  • Praxe v oblasti psychologické diagnostiky nebo výuky manažerských kompetencí výhodou

Náplň práce (popis pracovní činnosti):

  • Psychologická diagnostika – podílení se na činnostech souvisejících s personálním výběrem (výběr uchazečů do služebního poměru, posuzování vhodnosti uchazeče pro obsazení funkce, služebního či civilního místa apod.)
  • Tvorba vzdělávacích programů v oblasti tzv. měkkých kompetencí
  • Spolupráce s policejními psychology v rámci ostatních útvarů PČR
  • Tvorba metodických a koncepčních materiálů vzhledem k poskytování psychologických služeb v rámci PČR

Pracovní zařazení a platové podmínky:

  • Občanský zaměstnanec – hlavní pracovní poměr; pracovní poměr na dobu určitou – 1 rok, poté možné prodloužení na dobu neurčitou
  • Pracovní poměr, 13. platová třída (25 230 až 37 920 Kč), platový stupeň 1 – 12 (dle započitatelné uznatelné praxe v oboru, dle přílohy 4 nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě); zvláštní příplatek ve výši 2 200,-Kč; osobní ohodnocení: lze po tříměsíční zkušební lhůtě

Termín pro zaslání životopisů: 30. dubna 2019

Termín nástupu: nástup možný ihned, popř. dle dohody

Místo pracovního působiště: Praha, Policejní prezidium ČR

Své životopisy zasílejte na e-mail psycho@pcr.cz.

Sdílet článek na facebooku

Sociální sítě
[qrcode alt="Skenovat QR kód" size=330 class="" credit=FALSE shadow=true]

QR kód aktuální stránky:
old.psych.upol.cz/pracovni-nabidky/nabidka-prace-psycholog-u-policie-cr/

Vaše zpráva *

jméno a příjmení *

Ochrana proti spamu *
captcha

e-mail *

Napsat vedoucímu katedry »